Hva gjorde Nato og Norge i Libya? Og hva skjer der nå?

Åpent møte på Litteraturhuset (Nedjma-rommet) i Oslo 11. mai kl 19:00.

Aktivisten Asma Khalifa fra Libya forteller om livet under og etter krigen.  Asma er en aktivist som var engasjert i kvinne- og fredsarbeid før NATOs bombing av landet hennes og opplevde krigens konsekvenser på plass. Hun har etter at NATOs bombeangrep ble avsluttet opplevd hvordan situasjonen har forverret seg og fundamentalistiske grupper av mange slag nå fører flere borgerkriger mot hverandre.

Asma vil innlede med å snakke om krigen, situasjonen i dag og legge spesielt fokus på kvinners situasjon. Deretter vil hun svare på spørsmål fra salen. Hun snakker flytende engelsk og har sterke meninger om hva som skjedde og hva som bør gjøres.

Bruk denne muligheten til å møte en aktivist som stod i bomberegnet fra norske fly under krigen 2011.

Spre informasjon om møtet i dine nettverk og til venner og kjente.

​Arrangør: Folkereisning Mot Krig

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *