Majken Jul Sørensens forrige bok er fortsatt aktuell: På Barrikaderne for Fred

Omslag

PÅ BARRIKADERNE FOR FRED

 

INSPIRERENDE HISTORIER OM IKKEVOLD

 

Majken Jul Sørensen

 

302 kr

 

 

 

 

— En usædvanligt vellykket folkeoplysende bog, der klart viser at ikkevolden er mere effektiv som positiv forandringsmetode end krig, interventioner og anden vold. En ikkevoldens og fredens ABC for danskere – både dem der tror på krigene vi deltager i, og dem der ikke rejser sig mod dem. Punkterer undervejs på en saglig måde en række myter, der desværre stadig florerer i medier og politik. Denne bog er et ikkevoldeligt våben af kundskab, klogskab og kilderigdom, støttende sig på en usædvanlig bred akademisk kundskab. ”På barrikaderne for fred” bør blive en bestseller, da den taler til alle og åbner for dialog. Anbefales på det varmeste!
Jan Øberg, leder af Den Transnationale Stiftelse for Freds- og Fremtidsforskning

— Værket er en sand guldgrube af fortællinger om modige og effektive kampagner for ligeværd – uden brug af trusler og vold. Majken Jul Sørensen er fredsforsker og fredsaktivist. Hendes bog om ikkevoldelige muligheder i denne verden er nøgtern, kritisk og fagligt solid. Jeg anbefaler ”På barrikaderne for fred” til alle, som teoretisk og praktisk er optaget af, hvordan man kan bryde voldens onde spiral hen mod en mere menneskelig fremtid. Læs bogen og bliv klogere – ikkevold har nyttet, nytter stadig og kan vise resultater, som kun få kender til.
Else Hammerich, seniorrådgiver for Center for Konfliktløsning

— En vigtig bog om ikkevold som vejen til en fredelig fremtid og en retfærdig
verden. Indeholder mange gode eksempler på modet til at stå op overfor
magthavere til trods for stor personlig risiko. ”På barrikaderne for fred”
viser, at vejen til en bedre verden ikke går gennem mere vold, men derimod kan opnås ved at såkaldt almindelige mennesker står sammen for at synliggøre overgreb, moralsk forfald, udnyttelse og undertrykkelse. Bogen understreger alles ansvar for ikke passivt at se til, men på hver vor måde og med hver vores evner og midler at arbejde for en mere retfærdig verden.
Professor Vibeke Vindeløv, Københavns Universitet

 

Bestill her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *