Ny bok om vellykket ikkevoldskamp

Omslag
Verdenshistorie fortelles ofte med fokus på krig og andre voldelige konflikter. Denne fagboken ser på de glemte historier, hvor krigen ikke kom, og konflikter ble løst med fredlige midler. Volden er aldri uunngåelig, men et valg – kanskje kun valgt på grunn av uvidenhet om de ikkevoldelige alternativer. Selv midt i et krigshelvete er det alltid mennesker som arbeider for fred.

— En usædvanligt vellykket folkeoplysende bog, der klart viser at ikkevolden er mere effektiv som positiv forandringsmetode end krig, interventioner og anden vold. En ikkevoldens og fredens ABC for danskere – både dem der tror på krigene vi deltager i, og dem der ikke rejser sig mod dem. Punkterer undervejs på en saglig måde en række myter, der desværre stadig florerer i medier og politik. Denne bog er et ikkevoldeligt våben af kundskab, klogskab og kilderigdom, støttende sig på en usædvanlig bred akademisk kundskab. ”På barrikaderne for fred” bør blive en bestseller, da den taler til alle og åbner for dialog. Anbefales på det varmeste!

Jan Øberg, leder af Den Transnationale Stiftelse for Freds- og Fremtidsforskning

Bestill boken for kroner 196,- fra: Adlibris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *