Møte om kreativ aktivisme med svenske Ofog

  

 

 

 

 

 

 

Sted:  Kirkens Nødjhelp, Bernhard Getz gate 3

Tidspunkt:  Torsdag 13 september kl. 18:00 – kl. 20:00

FMK (folkereisning mot krig) har invitert to aksjonister fra det svenske antimilitaristiske nettverket Ofog, blant annet Majken Jul Sørensen som er forsker på humoristiske aksjoner i politiske konflikter, til Oslo for å fortelle om hva og hvordan de jobber. Her er det masse kul inspirasjon og hente. De er gode på humor, satire, stunts på gata og nett, og har masse snert. Fredsrådet, Fredslaget, FMK og Changemaker inviterer derfor til aktivistmøte for å dele ideer og mest av alt få inspirasjon til hvordan drive aktivisme i 2012. 

De som kommer er Kristina Johansson og Majken Jul Sørensen. Begger er aktivister i Ofog og har gjort mange aksjoner opp gjennom årene. De vil fortelle om Ofog sine politiske og humoristiske aksjoner og dele med seg av sine erfaringer.Møtet blir på møterommet Abakaliki i Kirkens Nødhjelps lokaler, Bernhard Getz gate 3.
_______Mer om Ofog her: http://www.ofog.org/

Møte om kreativ aktivisme med svenske Ofog.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *