Åpent møte: Den fredelige revolusjonen i Egypt – Og hva så?

image

Lørdag 29. september, kl. 15.00-17.00: Den fredelige revolusjonen i Egypt – Og hva så?

Sted: Oslo Fredshuset, Møllergata 12, 7. etasje

Arrangør: Folkereisning mot krig og Norges Fredsråd. Et åpent møte med en sentral person fra revolusjonen i Kairo i 2011, Sherif Joe Rizk. Han har fulgt revolusjonen på nært hold og har hele tiden hatt et kritisk blikk på det som skjedde og på overgangen til mer demokratisk styre. Sherif kommer til fortelle om sitt syn på revolusjonen i januar 2011 og de siste dagers nye demonstrasjoner i Egypt. Han kommer direkte fra Kairo til Oslo med seneste nytt fra det post-revolusjonære Egypt.

Hjelp oss med å spre informasjon om møtet!

 

Dersom medier ønsker intervjuer så kontakt johansen(dot)jorgen(at)gmail(dot)com for avtale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *